Sales DCspine

Ben jij geboren voor sales en het opbouwen van een eigen netwerk? Heb je al enige jaren inside sales ervaring in de ICT of Telecom branche? En werk je graag voor een ambitieuze corporate start-up? Dan is DCspine op zoek naar jou!

Over DCspine

DCspine is in 2017 opgericht als zelfstandig onderdeel van Eurofiber Group dat zich volledig op datacenter en cloud connectiviteit richt. DCspine is een flexibel cloud platform voor het eenvoudig tot stand brengen van hoge capaciteit data verbindingen tussen datacenters. Daarnaast biedt het concept van DCspine de mogelijkheid voor partners om zich met hun specifieke producten en diensten beschikbaar te stellen. DCspine is de enige aanbieder in Nederland van deze diensten. DCspine bestaat uit een klein team waarbij we het beste op gebied van software, netwerk en commercie combineren . Onze eerste klanten zijn eind 2017 live gegaan en daarbij is er een sterke groei doorgemaakt in ons eerste jaar. Naast de groei in Nederland gaan we onze eerste locaties in België live brengen waardoor we de eerste stap over de grens zetten. We branden van ambitie en komend jaar staat in het teken van versnelling van de groei.

Functie

Het komende jaar staat voor DCspine volledig in het teken van groei. En om deze groei te realiseren zijn we onder andere op zoek naar uitbreiding van ons sales team. De nadruk van de werkzaamheden ligt voornamelijk op het benaderen van nieuwe leads en het binnenhalen van klanten. De sales vindt in het eerste jaar voor het grootste deel online/ telefonisch plaats. Goed om te weten dat wij een zeer hoog conversiepercentage hebben (>90%) op onze eerste contact met potentiele klanten. Klanten zijn geïnspireerd door onze innovatieve concept en reageren over het algemeen heel positief. Dat maakt dit een extra leuke functie.
Naast het bellen van leads bezoek je evenementen om leads en klanten live te ontmoeten en jouw eigen netwerk op te bouwen. Geregeld ga je mee naar afspraken met klanten zodat je meer feeling krijgt met de klanten en beter in kan spelen op hun behoeftes. Je zit dus zeker niet alleen maar binnen.
Last but not least help je het team met het verbeteren van de business en het meedenken in oplossingen. Alles om de klanten 100% tevreden te houden en de te verwachten groei te realiseren.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel energie. Een echte self-starter. Uiteraard wordt je gedegen ingewerkt, maar je zal ook veel zelf moeten oppakken. Iemand die goed om kan gaan met de geboden vrijheid en die zichzelf flexibel opstelt (dat doen wij ook). Je bent een echte netwerker en laat geen commerciële kans onbenut. Je creëert je eigen kansen waardoor je de kans grijpt een steeds belangrijke rol in het DCspine team te verwerven. Verder beschik je over:
• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 2 jaar relevante sales ervaring binnen de ICT of Telecom;
• Fulltime beschikbaarheid (minimaal 32 uur);
• Een echte start-up mentaliteit;
• De mogelijkheid en flexibiliteit om nu in Bunnik te werken en vanaf medio 2019 in de buurt van Amsterdam (wegens een verhuizing).

Aanbod

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken en zichzelf snel te ontwikkelen. Daarbinnen kun je bij ons jouw zelfstartend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven namelijk in de kracht van onze medewerkers en leggen daarom veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij graag wat voor terug. Wij bieden een marktconform salaris waarbij jouw salaris gewoon een vast bedrag per maand is en dus niet afhankelijk van jouw sales resultaten. Dat biedt zekerheid. Daarnaast is er de mogelijkheid om snel door te groeien en jouw functie in de toekomst verder uit te breiden. We zijn nog een echte start-up en jij bepaalt mede onze, en daarmee ook jouw eigen, toekomst.

Solliciteren

Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van het sollicitatieformulier via deze link: https://bit.ly/2QV4GGy

Inlichtingen

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Linda de Noronha via linda.denoronha@eurofiber.com of via 06-819 183 64.