Categorieën
DCspine - Zomerupdate 2021
Nieuws

DCspine Zomerupdate 2021 – Terugblik en onze toekomstplannen

Het eerste half jaar van 2021 is voorbij gevlogen en we kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie. En een “break” is nodig, vooral na de periode dat er veel van iedereen is gevraagd gedurende de COVID tijden en waarin onze digitale infrastructuur een nóg belangrijkere basis van de economie is gaan vormen. Lees er alles over in onze Zomerupdate!

Lees meer
Webinar DCspine en Intermax - Cloud Connectiviteit in de praktijk
Casestudy

Cloud connectiviteit in de praktijk – Webinar Intermax & DCspine

De Cloud is hot and happening, maar stelt tegelijkertijd nog veel vragen en uitdagingen. In de webinar van 3 juni is daarom uitgebreid aandacht besteed aan cloud connectiviteit in de praktijk. Hierbij vertelt onze partner Intermax uitgebreide toelichting over hoe ze klanten helpen om ontwerpen uit te rollen voor netwerken en connectiviteit naar de cloud.

Lees meer
Webinar - DCspine en Media Choice
Casestudy

Media Choice gebruikt DCspine als key enabler voor connectivity – Webinar

De Broadcasting industrie is upcoming en dit vereist een betrouwbaar, flexibel netwerk. Er zijn veel uitdagingen bij het opzetten en beheren van een netwerk in deze branche en de eisen die aan connectiviteit worden gesteld zijn hoog. Maar wat zijn de uitdagingen precies en hoe heeft Media Choice deze getackeld? We gingen met ze aan tafel om hier uitgebreid over te praten.

Lees meer
Circle B and DCspine
Datacenters

Circle B Announces Strategic Partnership with DCspine

Circle B, a leading OCP solutions provider in the Netherlands, recently announced its strategic partnership with DCspine, a leading digital connectivity network provider with a well-established network of dark fiber to connect hybrid colocations and offer rapid and enhanced carrier neutral connectivity across the Benelux and Frankfurt in response to a strongly increasing need for compute and storage.

Lees meer