DCspine live in Dataplace Amsterdam

Sinds 1 juli van dit jaar heeft DCspine zijn netwerk uitgebreid naar Dataplace Amsterdam. Hiermee staat de teller op maar liefst 75 aangesloten datacenters, en mogen we trots zijn op een groei van 15 aangesloten datacenters ten opzichte van 2019.

Voorzien in groeiende klantvraag

De uitbreiding is een logische keuze. Niet alleen zijn nu alle Dataplace datacenters op het DCspine netwerk aangesloten, we voorzien ook in de groeiende klantvraag en vergroten onze aanwezigheid in de regio Amsterdam. Inmiddels is ook de eerste klant aangesloten in Dataplace Amsterdam en via het DCspine netwerk naar AWS gekoppeld. Connectiviteit van en naar deze nieuwe locatie, of één van de andere aangesloten datacenters, kan eenvoudig worden aangevraagd via onze portal. Bestaande eigen en (nieuwe) klantnetwerken kunnen hiermee gemakkelijk worden toegevoegd en beheersbaar worden gemaakt. Dit faciliteert eenvoudige en schaalbare netwerkoplossingen voor het gebruik van public, hybrid en private cloud.

Over Dataplace Amsterdam

Het nieuwe Tier 3 datacenter van Dataplace aan de Parellaan in Hoofddorp, is volledig 2N gebouwd en voorzien van de nieuwste en bewezen technieken op gebied van continuïteit, veiligheid en duurzaamheid. Dataplace biedt nu ook in de metropool Amsterdam kwalitatief hoogwaardige datacenterdienstverlening en is door de ligging zowel voor nationale als internationale organisaties een interessante partner.