Cloud Connect

Service providers die behoefte hebben aan veilige en flexibele verbindingen met public cloud-aanbieders kunnen kiezen voor een end-to-end Cloud Connect. Door gebruik te maken van een Cloud Connect in plaats van andere vormen van connectiviteit zoals het publieke internet of MPLS, kunnen organisaties volledig profiteren van de flexibiliteit die de public cloud biedt zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid of prestaties. De DCspine end-to-end Cloud Connect past zich aan de behoeften van een organisatie aan. Daardoor is het niet meer nodig om netwerkwijzigingen door te voeren als er bijvoorbeeld nieuwe locaties worden toegevoegd.

Directe toegang tot de public cloud

Belangrijkste voordelen

  • Veilige privéverbindingen met gegarandeerde bandbreedtes.
  • Gemakkelijk in te stellen en aan te passen op elk gewenst moment.
  • Contracten kunnen eenvoudig worden opgezegd – geen langetermijn verplichtingen.
DCspine

Een end-to-end Cloud Connect

Download whitepaper cloud connect

Steeds meer organisaties omarmen de publieke cloud. Door dit groeiende gebruik van de cloud worstelen IT-afdelingen met de benodigde connectiviteit. Cloudconnectiviteit, bijvoorbeeld via het internet, is vaak te complex en onbetrouwbaar om de mogelijkheden van de cloud goed te benutten.

In deze whitepaper onderzoeken we de voordelen van een private, end-to-end Cloud Connect. We bespreken waarom bestaande oplossingen vaak niet voldoen en hoe een end-to-end oplossing organisaties wél verder helpt. Ook laten we kort zien hoe eenvoudig het is om end-to-end cloudconnectiviteit op te zetten met een van de drie grote publieke cloudaanbieders: AWS, Microsoft Azure en Google Cloud.

Download de whitepaper!

Relevante berichten