Over ons

Wij zijn een interconnectieplatform voor datacenters. Ons netwerk is software-defined, volledig geautomatiseerd en biedt hoge bandbreedtes. DCspine verbindt u met de diensten die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft. DCspine kan gezien worden als een ‘virtuele meet-me room’ voor alle verbonden datacenters. DCspine maakt connectiviteit tussen verschillende datacenters net zo gemakkelijk als connectiviteit binnen een enkel datacenter.

Onze visie

Waar wij in geloven

Datacenter-interconnectiviteit
DCspine ziet een grote vraag naar datacenter-interconnectiviteit, gedreven door het groeiend gebruik van cloudapplicaties. Met de opkomst van cloudbased-diensten is er een nieuw ecosysteem ontstaan. Dat vergt nieuwe benaderingen om klanten volledig gebruik te laten maken van de mogelijkheden van de cloud. Om goed te functioneren moeten de interconnectiviteit diensten voor datacenters sneller, gemakkelijker, flexibeler en beter schaalbaar worden dan het huidige aanbod toelaat..

Ons DNA

Wat ons drijft

Makkelijk zaken doen
In de digitale economie moeten bedrijven slim te werk gaan en gemakkelijk te benaderen zijn. Door op toegankelijke wijze zaken te doen verlaagt DCspine de drempels voor het gebruik van betrouwbare datacenterconnectiviteit en creëert daarmee nieuwe mogelijkheden voor klanten.

Alles online
Alles kan online geregeld worden. Een van de redenen waarom het zo eenvoudig is om zaken te doen met DCspine. Het stelt DCspine in staat om te innoveren in het huidige bedrijfsmodel voor datacenterconnectiviteit, door snel en flexibel te werk te gaan maar tegelijkertijd betrouwbare diensten aan te bieden van hoge kwaliteit.

Slimme prijsstrategie
DCspine breekt met tradities op gebied van datacenterconnectiviteit. Met als gevolg dat DCspine in staat is om slimme oplossingen te vinden, die leiden tot betere diensten en scherpere tarieven.

Het ecosysteem

Wie wij verbinden

Meet-me room van alle verbonden datacenters
DCspine kan gezien worden als een ‘virtuele meet-me room’ voor alle verbonden datacenters. DCspine maakt creëren van verbindingen tussen verschillende datacenters net zo gemakkelijk als het creëren van verbindingen binnen een enkel datacenter. Onze focus ligt op datacenters en providers van clouddiensten. We geven hen de mogelijkheid om connecties te creëren binnen een besloten netwerk, of juist tussen verschillende DCspine-gebruikers via een besloten verbinding.

Verbonden met grote hubs en kleine datacenters
DCspine verbindt vele datacenters en biedt gebruikers daarmee een grote verscheidenheid aan verbonden locaties, van grote datacenterhubs tot locaties aan de randen van het netwerk. Gebruikers in regionale datacenters zullen de mogelijkheid krijgen om verbinding te leggen met meer dan 25 datacenters in de regio Amsterdam, terwijl gebruikers in de regio Amsterdam verbinding kunnen leggen met meer dan 30 datacenters verspreid over Nederland. Alle verbonden datacenters krijgen toegang tot ons volledige productaanbod van hoge capaciteit tegen standaardtarieven.

AMS-IX

AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) is een neutrale, non-profit en onafhankelijke internet exchange, gevestigd in Amsterdam. AMS-IX verbindt meer dan 800 netwerken en heeft een piek van 5.7tbit (tbps). Het AMS-IX platform biedt professionele IP exchange services, ook wel bekend als peeringdiensten. DCspine is een partner van AMS-IX, zodat DCspine-klanten gebruik kunnen maken van de diensten van AMS-IX. De diensten van AMS-IX zijn beschikbaar op alle points of presence van DCspine. Voor meer informatie, neem contact op met DCspine via info@DCspine.nl of sales@ams-ix.net.